Infraroodpanelen

De beste optie voor het bijverwarmen van uw huis!

Waarom een infraroodpaneel aanschaffen?

Een infraroodpaneel is een uitstekende keuze als je op een simpele manier wil besparen op de stookkosten. Dit is een zeer goede aanvulling op een warmtepomp.

Infraroodpanelen maken gebruik van stralingswarmte, hierdoor lijkt het alsof de zon schijnt. Infraroodwarmte verwarmt de lucht niet, maar heeft een accumulerend effect op de objecten in de ruimte. Omdat een infraroodpaneel direct warm is kan deze perfect gebruikt worden als bijverwarming in een zithoek.

Plus- en minpunten van infraroodpanelen:

Welke soorten infraroodpanelen zijn er?

Infraroodpanelen zijn een innovatieve en efficiënte optie voor verwarming en zijn beschikbaar in verschillende soorten. Ten eerste zijn er de standaard infraroodpanelen, die veel gebruikt worden in woon- en slaapkamers vanwege hun efficiënte warmteverdeling. Deze kunnen we onderscheiden in verplaatsbare en vaste panelen.

Dan zijn er ook infraroodspiegels. Deze zijn niet alleen functioneel, maar  hebben ook een stijlvol uiterlijk. Ideaal voor badkamers of kleedkamers. Tot slot zijn er de industriële infraroodpanelen, die ontworpen zijn voor grotere ruimtes zoals magazijnen of werkplaatsen. Elk type heeft zijn eigen voordelen en toepassingen, en bij PVT Nederland adviseren we u graag over welk paneel het beste bij uw situatie past.

Bekijk ook onze andere oplossingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. We adviseren je graag over de mogelijkheden bij jou thuis. Bel ons op 06 54 67 05 36 of vul onderstaand contactformulier in.