Subsidie

Verlaag de kosten van je investering door subsidie aan te vragen bij de overheid.

Krijg een deel van je investering terug

Bij PVT Nederland begrijpen we dat de overstap naar duurzame energie een investering is. Daarom zijn wij er om je te helpen bij het navigeren door de beschikbare subsidies voor duurzame energie. Deze subsidies kunnen de kosten van jouw nieuwe PVT systeem, warmtepomp, zonnepaneel of zonneboiler aanzienlijk verlagen, waardoor duurzaamheid een haalbare optie wordt. Je kunt tot wel € 4.200 subsidie krijgen bij de aanschaf van jouw systeem!

PVT Nederland helpt jou kiezen

Bij PVT Nederland staan we klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste duurzame energieoplossing. Onze keuzehulp is ontworpen om je te helpen bij het bepalen welk PVT systeem of warmtepomp het beste bij jouw behoeften past. Op basis van een aantal simpele vragen adviseren wij je graag over de meest geschikte en kosteneffectieve oplossing. Maak gebruik van onze keuzehulp en start jouw reis naar een groenere toekomst met PVT Nederland.

Geen budget voor een grote investering?

Via het Warmtefonds kunt u tegen zeer aantrekkelijke rentetarieven een lening kunt afsluiten. Hierdoor kunt u verduurzamen én geld besparen zonder direct een grote investering te doen.

Financiering aanvragen

Het aanvragen van financiering bij het Warmtefonds voor de verduurzaming van uw huis is een verstandige stap naar een groenere toekomst. Het Warmtefonds biedt leningen aan voor particulieren die hun huis willen voorzien van duurzame energieoplossingen, zoals een warmtepomp of een PVT-systeem. Het aanvraagproces is eenvoudig en transparant. Allereerst kunt u de website van het Warmtefonds bezoeken, waar u gedetailleerde informatie vindt over de verschillende leningen en financieringsopties. Vervolgens vult u het online aanvraagformulier in. Na goedkeuring van uw aanvraag, kunt u beginnen met de installatie van uw duurzame energieoplossing.

Hier bij PVT Nederland ondersteunen we u graag bij dit proces en bieden we hulp bij het installeren van uw nieuwe, duurzame energiebron.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. We adviseren je graag over de mogelijkheden bij jou thuis. Bel ons op 06 54 67 05 36 of vul onderstaand contactformulier in.