Over ons

Waar staat PVT Nederland voor?

Wie is PVT Nederland?

PVT Nederland is een snelgroeiend installatiebedrijf, het is ontstaan uit een samenwerking van gepassioneerde installateurs, fabrikanten en adviseurs die de overtuiging hebben dat het beter kan. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van kwalitatief hoogwaardige PVT-Systemen, Warmtepompen en zonnepanelen.

Vanuit Leerdam installeren wij in de regio midden Nederland, naast onze vestiging in Leerdam, hebben wij adviseurs en installateurs in Nijmegen, Almere, Dongen, Putten, Haarlem en Sneek.

Onze Werkwijze

Naast dat u advies krijgt over één of meerdere producten, ondersteunen en begeleiden wij u in het totale proces van het verduurzamen en terugdringen van de energiekosten van uw woning of bedrijfspand.

PVT Nederland werkt direct samen met Nederlandse installateurs en fabrikanten. Zo houden we de lijnen kort, de kosten laag, leveren we  A-merken en bieden we goede garanties tegen een scherpe prijs.

Wij komen graag bij u langs om een inventarisatie te maken van uw wensen en daarbij behorende mogelijkheden

Nadat wij een inventarisatie hebben gemaakt doen we de technische opname. Dit is de basis voor een op maat gemaakte offerte.

U krijgt van ons een duidelijke offerte.

Uitvoering van de verduurzamende maatregelen.

Na een jaar nemen wij weer contact met u op om de resultaten te bespreken.

Indien gewenst worden de maatregelen uitgebreid.

Partners

PVT Nederland werkt met zorgvuldig geselecteerde partners en fabrikanten, hieronder een overzicht van de partners waar wij mee samen werken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. We adviseren je graag over de mogelijkheden bij jou thuis. Bel ons op 06 54 67 05 36 of vul onderstaand contactformulier in.